29. Штип. Обожавам SMS секс, можеби ќе научам нешто ново за да …

31 год., Прилеп – Молам за дискреција. Добро изгледам, имам врска и ми треба…

Тетово, 24 год. тешко е да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и…

Битола, 19 год. Срамежливка која никогаш не го прави првиот чекор. Немам многу…

29. Год, Скопје. Секси учителка… ако сакаш блага домина јави се.

27 год., Куманово – Не сум спонзоруша, ама се уморив и сакам на море што побргу!

27год., Скопје – Студирам и сакам да излегувам. Ако си за добра забава јави се.

30., Скопје. Окружи ме со луксуз и моето тело ке ти биде остварение на сите желби.

Скопје - Битола - Куманово - Прилеп - Тетово

• Собираме огласи од Македонија
• Членството во клубот е бесплатно
• Првиот контакт е бесплатен
• Бидете пристојни – девојките бираат
• Проверени лични огласи
• Само за постари од 18 год!
• Огласи бесплатно на емаил
• Контакт преку мобилниот телефон
• Гарантираме анонимност
• Флерт или жешки разговори
• Пријателство
• Контакт без обврски и авантура

24год. Скопје комерцијалист во фирма. Сакам слаткиши… и лижавчиња.

28.,Струга. Јас сум, независна слободна бизнисменка, со одвишок пари и

Скопје, 22 год. ми треба дечко за повремено дружење. Не сум спремна…

Охрид, 20 год. дечко кој ќе ми ги исполни сите желби и ќе ми ги спушти ѕвездите…

Кичево. Обожавам да играм карти, прифакам секаков предизвик!

34 год. Скопје, травестит – ќе ти дадам сè. Имам многу затегнат задник, убава уста…

26 год., Скопје – имам вишок енергија, а мојот дечко ме запоставува. Дискреција.

Јована и Милена, најдобри другарки сме, делиме се, но уште не споделивме дечко. :)

32, Охрид. Успешни мажи ми се фетиш, сакаш да ги испробаш своите граници со мене?

Како ова функционира?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

Приватните слики се видливи само за членовите на сајтот, се праќаат исклучиво на проверена маил адреса или преку смс порака. Личниот контакт се остварува преку мобилен телефон.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!

posaoioglasi.com
danmojesmrti.com
iqsrbija.com
sexcentrala.com

Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот