34. Кочани.Сакам големи курови да ми ја затнат устата. Пушам перфектно.

34. Струмица – Сакам да осетам нешто ново и поинакво, ги сакам искуствата во животот!

Гостивар, 39 год. Сериозен, искрен маж за заеднички живот.

Скопје, 32 год. ја обожавам својата работа. Добро работам. Јавете се!

25 год. Штип – Треба ми трењер со искуство, за возење велосипед во природа

32, Охрид. Успешни мажи ми се фетиш, сакаш да ги испробаш своите граници со мене?

Битола, 19 год. Срамежливка која никогаш не го прави првиот чекор. Немам многу…

Охрид, 20 год. дечко кој ќе ми ги исполни сите желби и ќе ми ги спушти ѕвездите…

Скопје - Битола - Куманово - Прилеп - Тетово

• Собираме огласи од Македонија
• Членството во клубот е бесплатно
• Првиот контакт е бесплатен
• Бидете пристојни – девојките бираат
• Проверени лични огласи
• Само за постари од 18 год!
• Огласи бесплатно на емаил
• Контакт преку мобилниот телефон
• Гарантираме анонимност
• Флерт или жешки разговори
• Пријателство
• Контакт без обврски и авантура

Скопје, 22 год. ми треба дечко за повремено дружење. Не сум спремна…

26 год., Скопје – имам вишок енергија, а мојот дечко ме запоставува. Дискреција.

Прилеп, 25год. Дечко ми ме изневери после 3 години врска. Би сакала да му се…

31 год, Скопје. Лавица полна со енергија, бара вистински лав за весели моменти!

42 год, Битола – самохрана мајка. Добро готвам и добра сум во кревет.:)

27год., Скопје – Студирам и сакам да излегувам. Ако си за добра забава јави се.

Тетово, 27 год. Дојди и изеди ја мојата јаготка. Сакам да си играм со јазикот.

Скопје, 27 год. Дечко ми е на работа во странство и не можам веќе по цел ден…

Велес, 25 год. Ајде одведи ме на кафе па ќе видиме…

Како ова функционира?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

Приватните слики се видливи само за членовите на сајтот, се праќаат исклучиво на проверена маил адреса или преку смс порака. Личниот контакт се остварува преку мобилен телефон.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!

upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот