Членови кои можеби ги познаваш
Твој емаил:

Порака:

Име: Безобразна
Години: 22
Од: Скопје
Бара: Доминантен тип кој ќе ја казни кога не е добра

За мене

Многу сум непослушна, сакам да шарам, грицкам, гребам… ми треба дечко за повремено дружење. Не сум спремна за сериозна врска.

Приватна галерија
Поврзи се преку фејсбук
Прати бакнеж

• Личните огласи и приватните слики се праќаат само на членовите на клубот на емаил адреса
• Контакт се остварува преку мобилен телефон
• Почекајте одговор – немојте да очекувате девојката да ви одговори веднаш
• Услугата е од забавен карактер. Комуникацијата се остварува помеѓу корисник и оператор.
• Давателот на услугата не одговара за вистинитоста на содржината. Прочитајте ги условите и правилата на играта.
Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот