Објави свој профил (само за девојки)

НОВО – 550 денари за секоја слика!

Пратете ни ги вашите слики во предизвикувачки пози (голи или полу-голи) и ќе заработите 550 денари за секоја слика која сме ја објавиле. Објавуваме до 5 слики на профилот, но пратете ни повеќе за да можеме да ги одбереме најдобрите.

Можно криење на идентитетот – доколку сакате, ќе ставиме црна лента преку вашите очи на сликата.

Бонус 2.750 денари за видео!

Ако заедно со сликата се снимите во предизвикувачка поза со мобилниот телефон или видео камера и ни го пратете вашиот поздрав за членовите на сајтот, ќе ве наградиме со уште 2200 денари доколку ја објавиме таа снимка. На видео снимката треба да кажете “Цмок и голем поздрав за сите членови на сајтот iskrenavrska.com – вистинското место за личен контакт и дружење.”

Можно криење на идентитетот – доколку сакате, ќе монтираме црна лента преку вашите очи на снимката.

Опис – важно ни е да се прикаже автентичноста на сликата.
Варијанта 1 – можете да се сликате во предизвикувачка поза и да на телото напишете со маркер “Цмок”
Варијанта 2 – можете да се сликате со насловната страна на некој од дневните весници од тој ден (Вест, Дневник, Нова Македонија, Утрински Весник и слично).
Варијанта 3 – можете да се сликате со некој домашен производ: Скопско пиво, Тиквеш вино, Битолско млеко и слично…

Задолжително е давањето на согласност за објавување на огласот – пратете емиал со сликите на ivana@iskrenavrska.com

Како да се прегледа огласот?

Едноставно пратете емаил на ivana@iskrenavrska.com и наскоро ке ве контактираме за да ви помогнеме во предавањето на вашиот оглас. Потоа, доколку биде одобрен од страна на модераторот, вашиот оглас ќе биде објавен на нашата страница.

 
Зошто да обавите свој оглас?

Затоа што нашиот веб сервис ви овозможува дискретно и бесплатно да воспоставите контакт со сите оние коа ќе бидат заинтересирани. Сите девојки со одобрени огласи можат анонимно да комуницираат со момците на кои им се допаѓаат.

 

Сите предадени огласи мора да бидат одобрени од страна на модераторот, кој има право да го одбије и да не го објави огласот доколку смета дека не е пригоден. Непотполни огласи и огласи кои содржат лажни информации нема да бидат објавени. Предавање на огласот е можно само за жени. ОГЛАСИ НА МАЖИ НЕ ПРИФАЌАМЕ.

Comments are closed.

Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот