Струмица, 28. Неа веке ја најдов, но дали постои вистински маж за нас?

64 год. Куманово. За уживање никогаш не е доцна.

27 год., Куманово – Не сум спонзоруша, ама се уморив и сакам на море што побргу!

30., Скопје. Окружи ме со луксуз и моето тело ке ти биде остварение на сите желби.

Скопје, 26 год. Нудам многу и давам сè од себе. Не сакам да губам време

Прилеп, 25год. Дечко ми ме изневери после 3 години врска. Би сакала да му се…

53 год. Тетово. За вистинска љубов никогаш не е доцна…

Куманово, 37 год. Неколу години сум вдовица. Имам убаво тело и насмеано лице.

Скопје - Битола - Куманово - Прилеп - Тетово

• Собираме огласи од Македонија
• Членството во клубот е бесплатно
• Првиот контакт е бесплатен
• Бидете пристојни – девојките бираат
• Проверени лични огласи
• Само за постари од 18 год!
• Огласи бесплатно на емаил
• Контакт преку мобилниот телефон
• Гарантираме анонимност
• Флерт или жешки разговори
• Пријателство
• Контакт без обврски и авантура

Јована и Милена, најдобри другарки сме, делиме се, но уште не споделивме дечко. 🙂

36 год. Велес. Јави ми се ако сакаш да ми бидеш шеф и да ми го разубавиш денот.

29. Штип. Обожавам SMS секс, можеби ќе научам нешто ново за да …

Скопје. Од неодамна сум доселена во градот, се досадувам додека мојот маж работи на терен, ми треба занимација 😉

Скопје, 26 год. … ти мора да бидеш издржлив и да умееш да го разработиш јазикот

Скопје, 42 год. Сакам секс, голтам, го примам во газ, сакам кога малце боли.

Гостивар, 39 год. Сериозен, искрен маж за заеднички живот.

Велес, 25 год. Ајде одведи ме на кафе па ќе видиме…

34. Кочани.Сакам големи курови да ми ја затнат устата. Пушам перфектно.

Како ова функционира?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

Приватните слики се видливи само за членовите на сајтот, се праќаат исклучиво на проверена маил адреса или преку смс порака. Личниот контакт се остварува преку мобилен телефон.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!

upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот