28.,Струга. Јас сум, независна слободна бизнисменка, со одвишок пари и

32. год, Велес. Јас сум стоматолог, барам сродна душа и сериозна врска.

Скопје. Од неодамна сум доселена во градот, се досадувам додека мојот маж работи на терен, ми треба занимација 😉

Гостивар. Ако си спремен на груба предигра тогаш сум твоја засекогаш…

25 год. Штип – Треба ми трењер со искуство, за возење велосипед во природа

24год. Скопје комерцијалист во фирма. Сакам слаткиши… и лижавчиња.

31 год, Скопје. Лавица полна со енергија, бара вистински лав за весели моменти!

Куманово, 37 год. Неколу години сум вдовица. Имам убаво тело и насмеано лице.

Скопје - Битола - Куманово - Прилеп - Тетово

• Собираме огласи од Македонија
• Членството во клубот е бесплатно
• Првиот контакт е бесплатен
• Бидете пристојни – девојките бираат
• Проверени лични огласи
• Само за постари од 18 год!
• Огласи бесплатно на емаил
• Контакт преку мобилниот телефон
• Гарантираме анонимност
• Флерт или жешки разговори
• Пријателство
• Контакт без обврски и авантура

Скопје, 26 год. Нудам многу и давам сè од себе. Не сакам да губам време

21 год. Премногу сум млада да се врзувам, сакам страствен и искусен љубовник …

25 год. Сакам секс и еднакво ми е возбудливо со двата пола.

21 год, Скопје, масерка – масирам добро. Често на релација Скопје – Битола…

Тетово, 24 год. тешко е да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и…

42 год, Битола – самохрана мајка. Добро готвам и добра сум во кревет.:)

36 год. Велес. Имам многу креативни костими, јави ми се…

49. Скопје. Сакам некој за кого ке се грижам и кој е спремен да го разгалам.

Куманово, 33 год. Излегов од долга врска, немам повеќе време за губење.

Како ова функционира?

Ние собираме лични огласи од девојки и жени од Македонија. Имаме голем број на огласи кои не се прикажани на сајтот и од ден на ден списокот е сè поголем и поголем.

Приватните слики се видливи само за членовите на сајтот, се праќаат исклучиво на проверена маил адреса или преку смс порака. Личниот контакт се остварува преку мобилен телефон.

Нашиот сервис обезбедува анонимност на корисниците. Огласите се бесплатни!Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!

upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот