28.,Струга. Јас сум, независна слободна бизнисменка, со одвишок пари и

26. Гевгелија. Важно ми е да има страст помеѓу нас, нема физика без хемија. 🙂

21 год, Скопје, масерка – масирам добро. Често на релација Скопје – Битола…

Скопје, 42 год. Сакам секс, голтам, го примам во газ, сакам кога малце боли.

19 години, Скопје. Невработената девојка на сликата бара машко за…

34 год. Скопје, травестит – ќе ти дадам сè. Имам многу затегнат задник, убава уста…

31. Скопје. Јави ми се и кажи ми ги твоите желби….

25 год. Штип – Треба ми трењер со искуство, за возење велосипед во природа

Скопје - Битола - Куманово - Прилеп - Тетово

• Собираме огласи од Македонија
• Членството во клубот е бесплатно
• Првиот контакт е бесплатен
• Бидете пристојни – девојките бираат
• Проверени лични огласи
• Само за постари од 18 год!
• Огласи бесплатно на емаил
• Контакт преку мобилниот телефон
• Гарантираме анонимност
• Флерт или жешки разговори
• Пријателство
• Контакт без обврски и авантура

Битола, 19 год. Срамежливка која никогаш не го прави првиот чекор. Немам многу…Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!

upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот