Членови кои можеби ги познаваш
Твој емаил:

Порака:

Име: Ромка
Години: 21
Од: Скопје
Бара: Галантен господин

За мене

Масирам добро. Често на релација Скопје – Битола. Потребно закажување.

Приватна галерија
Поврзи се преку фејсбук
Прати бакнеж

• Личните огласи и приватните слики се праќаат само на членовите на клубот на емаил адреса
• Контакт се остварува преку мобилен телефон
• Почекајте одговор – немојте да очекувате девојката да ви одговори веднаш
• Услугата е од забавен карактер. Комуникацијата се остварува помеѓу корисник и оператор.
• Давателот на услугата не одговара за вистинитоста на содржината. Прочитајте ги условите и правилата на играта.
Сајтот ви е лудница. Исконтактирав една мачка, ако не успее ќе пробам со друга :)
30.10.2012. • 16:22 • by Димче
Поздрав за мојата Славица. Те љубам тамо кај што највеќе сакаш! :)
21.10.2012. • 01:14 • by Ацо
А како јас да поставам свој профил на вашиот сајт?
18.10.2012. • 17:46 • by Ирена
Супер сте! Се запознав со две девојки оваа недела. Идеме на кафенце, па ќе видиме... Фала што постоите.
07.10.2012. • 22:02 • by Наум
За бесплатни огласи пополнете ги следните податоци:
  Град:   Бараш:    
 
Благодариме,
ќе ви пратиме огласи!upoznavanje.net
upoznavanje.org
sexcentrala.com
Имаш нова порака од корисникот Весна
Весна сака да те додаде за пријател
Праќај ми приватни пораки и известувања на овој маил:
За мене
Сакам да се дружам, имам малку пријатели, денес е тешко да најдеш искрени луѓе кои не се фолираат. Згодна сум и сакам постари мажи. Пратете смс.

Сервисот е достапен само за постари од 18 години!
За верификација и потврда на староста запиши го својот емаил:
 
Благодариме, ќе ги добиете огласите на вашиот емаил.
Не сакате да го оставите вашиот емаил?
Пријавете се со Фејсбук налогот